Select Page

Catering Sliedrecht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Sliedrecht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Sliedrecht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Sliedrecht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Sliedrecht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Sliedrecht verzorgt HiP Catering Sliedrecht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Sliedrecht is uw partner!

Catering Sliedrecht

Buffet Sliedrecht

Bent u op zoek naar een buffet in Sliedrecht? HiP Catering Sliedrecht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Sliedrecht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Sliedrecht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Sliedrecht

BBQ Sliedrecht

Bent u op zoek naar een BBQ in Sliedrecht? HiP Catering Sliedrecht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Sliedrecht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Sliedrecht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Sliedrecht

Borrel Sliedrecht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Sliedrecht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Sliedrecht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Sliedrecht

Lunch Sliedrecht

Wilt u een lunch bestellen in Sliedrecht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Sliedrecht.
Of het nou een luxe lunch in Sliedrecht betreft of een gewone lunch in Sliedrecht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Sliedrecht tot een walking lunch in Sliedrecht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Sliedrecht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Sliedrecht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Sliedrecht aan het juiste adres.

Catering Sliedrecht
Catering Sliedrecht

Over Sliedrecht

Sliedrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 25.926 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 13,47 km². Sliedrecht ligt aan de Beneden-Merwede, en is een van de zogenaamde Drechtsteden. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen, maar alleen het gehucht Baanhoek, dat voor de postadressen onder de woonplaats Sliedrecht valt.

Sliedrecht staat bekend om de vele grote baggerbedrijven (onder andere Boskalis en IHC Merwede) die ervandaan komen. Iedere twee jaar vindt in Sliedrecht het Baggerfestival plaats. Ook is er het Nationaal Baggermuseum gevestigd.