Select Page

Catering Honselerdijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Honselerdijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Honselerdijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Honselerdijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Honselerdijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Honselerdijk verzorgt HiP Catering Honselerdijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Honselerdijk is uw partner!

Catering Honselerdijk

Buffet Honselerdijk

Bent u op zoek naar een buffet in Honselerdijk? HiP Catering Honselerdijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Honselerdijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Honselerdijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Honselerdijk

BBQ Honselerdijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Honselerdijk? HiP Catering Honselerdijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Honselerdijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Honselerdijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Honselerdijk

Borrel Honselerdijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Honselerdijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Honselerdijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Honselerdijk

Lunch Honselerdijk

Wilt u een lunch bestellen in Honselerdijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Honselerdijk.
Of het nou een luxe lunch in Honselerdijk betreft of een gewone lunch in Honselerdijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Honselerdijk tot een walking lunch in Honselerdijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Honselerdijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Honselerdijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Honselerdijk aan het juiste adres.

Catering Honselerdijk
Catering Honselerdijk

Over Honselerdijk

Honselersdijk is een dorp in de gemeente Westland, provincie Zuid-Holland.

Honselersdijk (Westlands: Duh Honsol) telt 7.585 inwoners (2021), en behoorde voor de gemeentelijke herindeling waarbij de gemeenten De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen opgingen in gemeente Westland, bij gemeente Naaldwijk. In Honselersdijk staat een vestiging van Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling ter wereld, op de vroegere locatie van Bloemenveiling Holland.