Select Page

Catering Mijnsheerenland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Mijnsheerenland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Mijnsheerenland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Mijnsheerenland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Mijnsheerenland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Mijnsheerenland verzorgt HiP Catering Mijnsheerenland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Mijnsheerenland is uw partner!

Catering Mijnsheerenland

Buffet Mijnsheerenland

Bent u op zoek naar een buffet in Mijnsheerenland? HiP Catering Mijnsheerenland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Mijnsheerenland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Mijnsheerenland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Mijnsheerenland

BBQ Mijnsheerenland

Bent u op zoek naar een BBQ in Mijnsheerenland? HiP Catering Mijnsheerenland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Mijnsheerenland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Mijnsheerenland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Mijnsheerenland

Borrel Mijnsheerenland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Mijnsheerenland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Delft, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Mijnsheerenland

Lunch Mijnsheerenland

Wilt u een lunch bestellen in Mijnsheerenland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Mijnsheerenland.
Of het nou een luxe lunch in Mijnsheerenland betreft of een gewone lunch in Mijnsheerenland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Mijnsheerenland tot een walking lunch in Mijnsheerenland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Mijnsheerenland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Mijnsheerenland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Mijnsheerenland aan het juiste adres.

Catering Mijnsheerenland
Catering Mijnsheerenland

Over Mijnsheerenland

Mijnsheerenland is een dorp met 4.745 inwoners (1 januari 2021) in de Hoeksche Waard, provincie Zuid-Holland, Nederland. Het dorp is gelegen aan de Binnenbedijkte Maas. Mijnsheerenland is het enige dorp in de Hoeksche Waard dat niet aan een dijk is gebouwd. Tot 1984 was Mijnsheerenland een zelfstandige gemeente.

Na de Sint-Elisabethsvloed werd het voormalig land van Schobbe en Everocken in 1437-1438 herbedijkt door ridder Lodewijk van Praet. Men spreekt dan ook wel van het “Mijnsheerenland van Moerkerken”. De herkomst van de naam is niet religieus, maar geeft de feitelijke situatie weer, namelijk het land van Heer Praet van Moerkerken.