Select Page

Catering Westmaas

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Westmaas de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Westmaas haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Westmaas van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Westmaas kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Westmaas verzorgt HiP Catering Westmaas ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Westmaas is uw partner!

Catering Westmaas

Buffet Westmaas

Bent u op zoek naar een buffet in Westmaas? HiP Catering Westmaas verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Westmaas. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Westmaas. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Westmaas

BBQ Westmaas

Bent u op zoek naar een BBQ in Westmaas? HiP Catering Westmaas verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Westmaas, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Westmaas staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Westmaas

Borrel Westmaas

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Westmaas, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Westmaas, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Westmaas

Lunch Westmaas

Wilt u een lunch bestellen in Westmaas? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Westmaas.
Of het nou een luxe lunch in Westmaas betreft of een gewone lunch in Westmaas, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Westmaas tot een walking lunch in Westmaas, wij zijn uw partner!

Stretchtent Westmaas

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Westmaas huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Westmaas aan het juiste adres.

Catering Westmaas
Catering Westmaas

Over Westmaas

Westmaas is een dorp in de Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, met 2.095 inwoners per 1 januari 2021. Westmaas was een zelfstandige gemeente totdat het op 1 januari 1984 opging in de toenmalige gemeente Binnenmaas; het had op dat moment 2169 inwoners, 754 woningen en een oppervlakte van 7,56 km². Na opheffing van de gemeente Binnenmaas op 1 januari 2019 valt Westmaas onder de gemeente Hoeksche Waard.