Select Page

Catering Monster

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Monster de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Monster haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Monster van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Monster kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Monster verzorgt HiP Catering Monster ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Monster is uw partner!

Catering Monster

Buffet Monster

Bent u op zoek naar een buffet in Monster? HiP Catering Monster verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Monster. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Monster. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Monster

BBQ Monster

Bent u op zoek naar een BBQ in Monster? HiP Catering Monster verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Monster, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Monster staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Monster

Borrel Monster

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Monster, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Monster, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Monster

Lunch Monster

Wilt u een lunch bestellen in Monster? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Monster.
Of het nou een luxe lunch in Monster betreft of een gewone lunch in Monster, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Monster tot een walking lunch in Monster, wij zijn uw partner!

Stretchtent Monster

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Monster huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Monster aan het juiste adres.

Catering Monster
Catering Monster

Over Monster

Monster is een kustdorp in de provincie Zuid-Holland (gemeente Westland), gelegen aan de Noordzee, dat beschikt over vijf kilometer strand. Het dorp telt anno 2021 14.110 inwoners.

Tot 1 januari 2004 was Monster een zelfstandige gemeente. Daar ging het bij de gemeentelijke herindeling Westland op in de gemeente Westland. De vroegere gemeente Monster bestond uit de dorpen Monster, Ter Heijde aan Zee en Poeldijk en telde ruim 20.000 inwoners. De inwoners worden Monsternaars genoemd.