Select Page

Catering Kwintsheul

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Kwintsheul de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Kwintsheul haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Kwintsheul van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Kwintsheul kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Kwintsheul verzorgt HiP Catering Kwintsheul ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Kwintsheul is uw partner!

Catering Kwintsheul

Buffet Kwintsheul

Bent u op zoek naar een buffet in Kwintsheul? HiP Catering Kwintsheul verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Kwintsheul. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Kwintsheul. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Kwintsheul

BBQ Kwintsheul

Bent u op zoek naar een BBQ in Kwintsheul? HiP Catering Kwintsheul verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Kwintsheul, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Delft staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Kwintsheul

Borrel Kwintsheul

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Kwintsheul, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Kwintsheul, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Kwintsheul

Lunch Kwintsheul

Wilt u een lunch bestellen in Kwintsheul? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Kwintsheul.
Of het nou een luxe lunch in Kwintsheul betreft of een gewone lunch in Kwintsheul, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Kwintsheul tot een walking lunch in Kwintsheul, wij zijn uw partner!

Stretchtent Kwintsheul

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Kwintsheul huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Kwintsheul aan het juiste adres.

Catering Kwintsheul
Catering Kwintsheul

Over Kwintsheul

Kwintsheul (WestlandsDe Heul) is een dorp in de gemeente Westland, provincie Zuid-Holland. Het dorp telt 4.385 inwoners (2021), en behoorde voor de gemeentelijke herindeling van de Westlandse gemeenten De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen tot de gemeente Wateringen.

Het dorp (door de inwoners zelf De Heul genoemd) ligt aan de doorgaande weg (N466) tussen Naaldwijk en Wateringen en aan de Lange Watering die loopt van Den Haag Zuid-West naar ‘t Woudt. Het oudste nog overgebleven deel van Kwintsheul is gelegen langs de Lange Watering. In de loop van de tijd is het dorp uitgebreid met een aantal nieuwbouwwijken. In Kwintsheul staat de katholieke Sint-Andreaskerk uit 1893. Aan de Heulweg en de Hollewatering staat een tweetal bezienswaardige boerderijen uit respectievelijk de 18e en de 16e eeuw.

De inwoners van het dorp worden vaak ‘Heulenaars’ genoemd.

Het rijksmonument Holle Watering 26 is een van de eerste tuindersbedrijven in het Westland. Op het terrein bevindt zich ook een watertoren die voor bevloeiing is gebruikt.