Select Page

Catering Poeldijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Poeldijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Poeldijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Poeldijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Poeldijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Poeldijk verzorgt HiP Catering Poeldijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Poeldijk is uw partner!

Catering Poeldijk

Buffet Poeldijk

Bent u op zoek naar een buffet in Poeldijk? HiP Catering Poeldijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Poeldijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Poeldijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Poeldijk

BBQ Poeldijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Poeldijk? HiP Catering Poeldijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Poeldijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Poeldijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Poeldijk

Borrel Poeldijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Poeldijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Poeldijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Poeldijk

Lunch Poeldijk

Wilt u een lunch bestellen in Poeldijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Poeldijk.
Of het nou een luxe lunch in Poeldijk betreft of een gewone lunch in Poeldijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Poeldijk tot een walking lunch in Poeldijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Poeldijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Poeldijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Poeldijk aan het juiste adres.

Catering Poeldijk
Catering Poeldijk

Over Poeldijk

Poeldijk (Westlands: Duh Poeluk) is een kerkdorp in de voormalige gemeente Monster, en in de huidige gemeente Westland. Poeldijk heeft ongeveer 7.110 inwoners (1 januari 2021) en ligt grofweg tussen Monster, Honselersdijk, Wateringen en Den Haag in.