Select Page

Catering Hoogmade

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hoogmade de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hoogmade haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hoogmade van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hoogmade kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hoogmade verzorgt HiP Catering Hoogmade ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hoogmade is uw partner!

Catering Hoogmade

Buffet Hoogmade

Bent u op zoek naar een buffet in Hoogmade? HiP Catering Hoogmade verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hoogmade. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hoogmade. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hoogmade

BBQ Hoogmade

Bent u op zoek naar een BBQ in Hoogmade? HiP Catering Hoogmade verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hoogmade, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hoogmade staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hoogmade

Borrel Hoogmade

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hoogmade, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hoogmade, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hoogmade

Lunch Hoogmade

Wilt u een lunch bestellen in Hoogmade? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hoogmade.
Of het nou een luxe lunch in Hoogmade betreft of een gewone lunch in Hoogmade, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hoogmade tot een walking lunch in Hoogmade, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hoogmade

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hoogmade huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hoogmade aan het juiste adres.

Catering Hoogmade
Catering Hoogmade

Over Hoogmade

Hoogmade is een dorp in de Nederlandse gemeente Kaag en Braassem, provincie Zuid-Holland, met ongeveer 1700 inwoners (2019). Het dorp ligt ten oosten van Leiden en ten noordwesten van Alphen aan den Rijn, aan het riviertje de Does. Ten oosten van Hoogmade ligt de Wijde Aa.