Select Page

Catering Rijpwetering

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rijpwetering de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rijpwetering haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rijpwetering van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rijpwetering kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Rijpwetering verzorgt HiP Catering Rijpwetering ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rijpwetering is uw partner!

Catering Rijpwetering

Buffet Rijpwetering

Bent u op zoek naar een buffet in Rijpwetering? HiP Catering Rijpwetering verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rijpwetering. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rijpwetering. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rijpwetering

BBQ Rijpwetering

Bent u op zoek naar een BBQ in Rijpwetering? HiP Catering Rijpwetering verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rijpwetering, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rijpwetering staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rijpwetering

Borrel Rijpwetering

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rijpwetering, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rijpwetering, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rijpwetering

Lunch Rijpwetering

Wilt u een lunch bestellen in Rijpwetering? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rijpwetering.
Of het nou een luxe lunch in Rijpwetering betreft of een gewone lunch in Rijpwetering, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rijpwetering tot een walking lunch in Rijpwetering, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rijpwetering

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rijpwetering huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rijpwetering aan het juiste adres.

Catering Rijpwetering
Catering Rijpwetering

Over Rijpwetering

Rijpwetering is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het was van oorsprong een veeteeltdorp. Rijpwetering telt 1.640 inwoners (2021). Tot 1 januari 2009 viel Rijpwetering onder de voormalige gemeente Alkemade. Het kanaal dat dwars door het dorp loopt heet ook Rijpwetering.