Select Page

Catering Klaaswaal

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Klaaswaal de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Klaaswaal haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Klaaswaal van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Klaaswaal kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Klaaswaal verzorgt HiP Catering Klaaswaal ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Klaaswaal is uw partner!

Catering Klaaswaal

Buffet Klaaswaal

Bent u op zoek naar een buffet in Klaaswaal? HiP Catering Klaaswaal verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Klaaswaal. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Klaaswaal. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Klaaswaal

BBQ Klaaswaal

Bent u op zoek naar een BBQ in Klaaswaal? HiP Catering Klaaswaal verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Klaaswaal, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Klaaswaal staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Klaaswaal

Borrel Klaaswaal

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Klaaswaal, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Klaaswaal, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Klaaswaal

Lunch Klaaswaal

Wilt u een lunch bestellen in Klaaswaal? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Klaaswaal.
Of het nou een luxe lunch in Klaaswaal betreft of een gewone lunch in Klaaswaal, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Klaaswaal tot een walking lunch in Klaaswaal, wij zijn uw partner!

Stretchtent Klaaswaal

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Klaaswaal huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Klaaswaal aan het juiste adres.

Catering Klaaswaal
Catering Klaaswaal

Over Klaaswaal

Klaaswaal is een dorp en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen in de gemeente Hoeksche Waard. Op 1 januari 1984 ging de gemeente Klaaswaal samen met de gemeente Numansdorp op in de destijds nieuwe gemeente Cromstrijen. Het dorp heeft ruim 4.175 inwoners.

In 1539 werd de polder Het Westmaas Nieuwland bedijkt. De ambachtsheren reserveerden een deel van het gewonnen land voor het stichten van het dorp Claeswael. Langs de Voorstraat, haaks op de zeedijk, ontstond de eerste bebouwing. Aan het einde van deze voorstraat werd in 1566 de kerk gebouwd. De kerk is gebouwd als katholieke kerk, maar de pastoor van Strijen vond het te ver om er diensten te verzorgen. De gemeenschap heeft toen een predikant aangetrokken, en er werden protestantse diensten gehouden.

In 1602 kwam de inpoldering van de Nieuw-Cromstrijense polder gereed. Sindsdien ligt Klaaswaal niet meer aan het Hollandsch Diep.