Select Page

Catering Oud Beijerland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oud Beijerland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oud Beijerland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oud Beijerland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oud Beijerland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Oud Beijerland verzorgt HiP Catering Oud Beijerland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oud Beijerland is uw partner!

Catering Oud Beijerland

Buffet Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een buffet in Oud Beijerland? HiP Catering Oud Beijerland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oud Beijerland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oud Beijerland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oud Beijerland

BBQ Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een BBQ in Oud Beijerland? HiP Catering Oud Beijerland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oud Beijerland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oud Beijerland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oud Beijerland

Borrel Oud Beijerland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oud Beijerland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oud Beijerland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oud Beijerland

Lunch Oud Beijerland

Wilt u een lunch bestellen in Oud Beijerland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oud Beijerland.
Of het nou een luxe lunch in Oud Beijerland betreft of een gewone lunch in Oud Beijerland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oud Beijerland tot een walking lunch in Oud Beijerland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oud Beijerland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oud Beijerland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oud Beijerland aan het juiste adres.

Catering Oud Beijerland
Catering Oud Beijerland

Over Oud Beijerland

Oud-Beijerland is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is qua inwoneraantal de grootste plaats in de Hoeksche Waard. Het aantal inwoners per 1 januari 2021 bedroeg 24.670 (bron: CBS).

Oud-Beijerland was een agrarische gemeente, maar is nu een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.