Select Page

Catering Numansdorp

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Numansdorp de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Numansdorp haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Numansdorp van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Numansdorp kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Numansdorp verzorgt HiP Catering Numansdorp ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Numansdorp is uw partner!

Catering Numansdorp

Buffet Numansdorp

Bent u op zoek naar een buffet in Numansdorp? HiP Catering Numansdorp verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Numansdorp. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Numansdorp. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Numansdorp

BBQ Numansdorp

Bent u op zoek naar een BBQ in Numansdorp? HiP Catering Numansdorp verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Numansdorp, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Numansdorp staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Numansdorp

Borrel Numansdorp

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Numansdorp, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Numansdorp, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Numansdorp

Lunch Numansdorp

Wilt u een lunch bestellen in Numansdorp? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Numansdorp.
Of het nou een luxe lunch in Numansdorp betreft of een gewone lunch in Numansdorp, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Numansdorp tot een walking lunch in Numansdorp, wij zijn uw partner!

Stretchtent Numansdorp

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Numansdorp huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Numansdorp aan het juiste adres.

Catering Numansdorp
Catering Numansdorp

Over Numansdorp

Numansdorp is een dorp en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen in de gemeente Hoeksche Waard aan het Hollandsch Diep. Per 1 januari 1984 is de gemeente Numansdorp samen met de gemeente Klaaswaal opgegaan in de nieuwe gemeente Cromstrijen. Op 1 januari 2019 is Cromstrijen opgegaan in de fusiegemeente Hoeksche Waard. Numansdorp heeft in 2021 9.030 inwoners.