Select Page

Catering Wateringen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Wateringen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Wateringen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Wateringen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Wateringen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Wateringen verzorgt HiP Catering Wateringen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Wateringen is uw partner!

Catering Wateringen

Buffet Wateringen

Bent u op zoek naar een buffet in Wateringen? HiP Catering Wateringen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Wateringen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Wateringen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Wateringen

BBQ Wateringen

Bent u op zoek naar een BBQ in Wateringen? HiP Catering Wateringen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Wateringen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Wateringen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Wateringen

Borrel Wateringen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Wateringen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Wateringen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Wateringen

Lunch Wateringen

Wilt u een lunch bestellen in Wateringen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Wateringen.
Of het nou een luxe lunch in Wateringen betreft of een gewone lunch in Wateringen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Wateringen tot een walking lunch in Wateringen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Wateringen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Wateringen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Wateringen aan het juiste adres.

Catering Wateringen
Catering Wateringen

Over Wateringen

Wateringen is een plaats met 16.110 inwoners (1 januari 2021) in het Westland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland; de plaats is onderdeel van de gemeente Westland.

Tot het einde van het jaar 2003 vormde de plaats Wateringen samen met Kwintsheul de gemeente Wateringen. Vanaf 1 januari 2004 vormt Wateringen samen met de voormalige gemeenten Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier en Monster de nieuwe gemeente Westland door de gemeentelijke herindeling Westland.

De Haagse Vinex-wijk Wateringse Veld grenst aan Wateringen en is gebouwd op voormalig gebied van de gemeente Wateringen dat in 1994 door de gemeente Den Haag geannexeerd is.