Select Page

Catering Lekkerkerk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Lekkerkerk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Lekkerkerk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Lekkerkerk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Lekkerkerk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Lekkerkerk verzorgt HiP Catering Lekkerkerk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Lekkerkerk is uw partner!

Catering Lekkerkerk

Buffet Lekkerkerk

Bent u op zoek naar een buffet in Lekkerkerk? HiP Catering Lekkerkerk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Lekkerkerk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Lekkerkerk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Lekkerkerk

BBQ Lekkerkerk

Bent u op zoek naar een BBQ in Lekkerkerk? HiP Catering Lekkerkerk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Lekkerkerk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Lekkerkerk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Lekkerkerk

Borrel Lekkerkerk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Lekkerkerk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Lekkerkerk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Lekkerkerk

Lunch Lekkerkerk

Wilt u een lunch bestellen in Lekkerkerk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Lekkerkerk.
Of het nou een luxe lunch in Lekkerkerk betreft of een gewone lunch in Lekkerkerk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Lekkerkerk tot een walking lunch in Lekkerkerk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Lekkerkerk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Lekkerkerk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Lekkerkerk aan het juiste adres.

Catering Lekkerkerk
Catering Lekkerkerk

Over Lekkerkerk

Lekkerkerk is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 1 januari 1985 was Lekkerkerk een zelfstandige gemeente. Van 1 januari 1985 tot 1 januari 2015 maakte Lekkerkerk met de buurplaats Krimpen aan de Lek deel uit van de gemeente Nederlek. Sinds 1 januari 2015 valt het onder de gemeente Krimpenerwaard. In 2021 telde Lekkerkerk 7.800 inwoners.

De Krimpenerwaard, waarin Lekkerkerk is gelegen, is verdeeld in verschillende polders. Bij Lekkerkerk zijn dat in het westen de Polder Schuwagt en in het oosten de Polder Den Hoek. Lekkerkerk is gelegen aan de Lek bij Kmr 988.

Het bijzondere van Lekkerkerk is dat het een grote oppervlakte heeft met grotendeels landbouwgronden en daarnaast als langgerekt dijkdorp sterk op de rivier is georiënteerd. Ter plaatse van de Grote of Johanneskerk is de lintbebouwing verdicht en heeft zich komvorming voorgedaan.

De buurtschappen Opperduit en Schuwacht kenmerken zich door lintbebouwing en in de polders Den Hoek en Schuwagt met De Loet is wat verspreide bebouwing langs kaden en waterlopen te vinden. Langs de Lekdijk vindt men fraaie 17e-, 18e- en 19e-eeuwse boerderijen, vooral in Opperduit. In het achterland bevinden zich de nieuwbouwwijken. Door de regelgeving met betrekking op het Groene Hart mag er enkel binnen de dorpskern worden gebouwd. Alleen Tiendhoek II, waarvan de bouw begin 2020 werd afgerond, vormt hierop een uitzondering.