Select Page

Catering Maasdam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Maasdam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Maasdam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Maasdam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Maasdam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Maasdam verzorgt HiP Catering Maasdam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Maasdam is uw partner!

Catering Maasdam

Buffet Maasdam

Bent u op zoek naar een buffet in Maasdam? HiP Catering Maasdam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Maasdam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Maasdam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Maasdam

BBQ Maasdam

Bent u op zoek naar een BBQ in Maasdam? HiP Catering Maasdam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Maasdam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Maasdam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Maasdam

Borrel Maasdam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Maasdam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Maasdam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Maasdam

Lunch Maasdam

Wilt u een lunch bestellen in Maasdam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Maasdam.
Of het nou een luxe lunch in Maasdam betreft of een gewone lunch in Maasdam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Maasdam tot een walking lunch in Maasdam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Maasdam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Maasdam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Maasdam aan het juiste adres.

Catering Maasdam
Catering Maasdam

Over Maasdam

Maasdam is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is gelegen ongeveer 14 km ten zuiden van de stad Rotterdam in de gemeente Hoeksche Waard. Maasdam is ook de naam van de voormalige gemeente. Maasdam heeft zijn geografische naam te danken aan de dam die hier in de rivier de Maas werd gebouwd in de 13e eeuw. Het aantal inwoners per 1 januari 2021 bedroeg 3.235 (bron: CBS). Maasdam ligt aan een van de twee kommen van de Binnenbedijkte Maas. De andere ligt in Westmaas.