Select Page

Catering ‘s Gravendeel

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar ‘s Gravendeel de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in ‘s Gravendeel haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering ‘s Gravendeel van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in ‘s Gravendeel kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur ‘s Gravendeel verzorgt HiP Catering ‘s Gravendeel ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering ‘s Gravendeel is uw partner!

Catering 's Gravendeel

Buffet 's Gravendeel

Bent u op zoek naar een buffet in ‘s Gravendeel? HiP Catering ‘s Gravendeel verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in ‘s Gravendeel. Een andere mogelijkheid is…walking dinner ‘s Gravendeel. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering 's Gravendeel

BBQ 's Gravendeel

Bent u op zoek naar een BBQ in ‘s Gravendeel? HiP Catering ‘s Gravendeel verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in ‘s Gravendeel, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering ‘s Gravendeel staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering 's Gravendeel

Borrel 's Gravendeel

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in ‘s Gravendeel, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in ‘s Gravendeel, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering 's Gravendeel

Lunch 's Gravendeel

Wilt u een lunch bestellen in ‘s Gravendeel? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in ‘s Gravendeel.
Of het nou een luxe lunch in ‘s Gravendeel betreft of een gewone lunch in ‘s Gravendeel, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in ‘s Gravendeel tot een walking lunch in ‘s Gravendeel, wij zijn uw partner!

Stretchtent ‘s Gravendeel

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent ‘s Gravendeel huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent ‘s Gravendeel aan het juiste adres.

Catering 's Gravendeel
Catering 's Gravendeel

Over ‘s Gravendeel

‘s-Gravendeel is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De kern met buitengebied (inclusief Schuilingen, Schenkeldijk en Nieuw Bonaventura) tellen samen ongeveer 9.000 inwoners. Sinds 1 januari 2007 maakte ‘s-Gravendeel deel uit van de gemeente Binnenmaas en sinds 1 januari 2019 van de gemeente Hoeksche Waard.

‘s-Gravendeel ligt in het oosten van de Hoeksche Waard aan de Dordtsche Kil en is via de Kiltunnel verbonden met Dordrecht. Het dorp is gesticht in 1593 in de oosthoek van de toen pas bedijkte polder Nieuw-Bonaventura. De bijnaam voor inwoners van ‘s-Gravendeel is seuter. Dat is een in reuzel gebakken kleine aardappel.