Select Page

Catering Puttershoek

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Puttershoek de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Puttershoek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Puttershoek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Puttershoek kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Puttershoek verzorgt HiP Catering Puttershoek ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Puttershoek is uw partner!

Catering Puttershoek

Buffet Puttershoek

Bent u op zoek naar een buffet in Puttershoek? HiP Catering Puttershoek verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Puttershoek. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Puttershoek. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Puttershoek

BBQ Puttershoek

Bent u op zoek naar een BBQ in Puttershoek? HiP Catering Puttershoek verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Puttershoek, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Puttershoek staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Puttershoek

Borrel Puttershoek

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Puttershoek, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Puttershoek, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Puttershoek

Lunch Puttershoek

Wilt u een lunch bestellen in Puttershoek? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Puttershoek.
Of het nou een luxe lunch in Puttershoek betreft of een gewone lunch in Puttershoek, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Puttershoek tot een walking lunch in Puttershoek, wij zijn uw partner!

Stretchtent Puttershoek

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Puttershoek huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Puttershoek aan het juiste adres.

Catering Puttershoek
Catering Puttershoek

Over Puttershoek

Puttershoek is een dorp en voormalige gemeente aan de Oude Maas, in de gemeente Hoeksche Waard op het gelijknamige eiland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp telt 7.205 inwoners (peildatum 1 januari 2021). De bijnaam voor inwoners van Puttershoek is Brokken. Al vóór de Sint-Elisabethsvloed van 1421 lag op de plaats van het huidige Puttershoek een dorpje, Hoecke geheten. Deze naam was waarschijnlijk afgeleid van de vrij scherpe bocht (“de hoek”) die de dijk rond de Groote of Hollandsche Waard hier maakte. Na de Sint-Elisabethsvloed kwam het land in de handen van de heren van Putten, die het in leen gaven aan een ambachtsheer.