Select Page

Catering Strijen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Strijen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Strijen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Strijen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Strijen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Strijen verzorgt HiP Catering Strijen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Strijen is uw partner!

Catering Strijen

Buffet Strijen

Bent u op zoek naar een buffet in Strijen? HiP Catering Strijen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Strijen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Strijen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Strijen

BBQ Strijen

Bent u op zoek naar een BBQ in Strijen? HiP Catering Strijen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Strijen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Strijen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Strijen

Borrel Strijen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Strijen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Strijen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Strijen

Lunch Strijen

Wilt u een lunch bestellen in Strijen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Strijen.
Of het nou een luxe lunch in Strijen betreft of een gewone lunch in Strijen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Strijen tot een walking lunch in Strijen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Strijen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Strijen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Strijen aan het juiste adres.

Catering Strijen
Catering Strijen

Over Strijen

Strijen is een plaats en voormalige gemeente in de Hoeksche Waard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats telt momenteel 8.795 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS). De gemeente had een oppervlakte van 57,74 km² (waarvan 6,37 km² water). Binnen de voormalige gemeente Strijen was het dorp Strijen het grootst.

Vanaf 1 januari 2019 is de gemeente Strijen samen met de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Oud-Beijerland onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard.