Select Page

Catering Maassluis

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Maassluis de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Maassluis haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Maassluis van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Maassluis kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Maassluis verzorgt HiP Catering Maassluis ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Maassluis is uw partner!

Catering Maassluis

Buffet Maassluis

Bent u op zoek naar een buffet in Maassluis? HiP Catering Maassluis verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Maassluis. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Maassluis. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Maassluis

BBQ Maassluis

Bent u op zoek naar een BBQ in Maassluis? HiP Catering Maassluis verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Maassluis, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Delft staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Maassluis

Borrel Maassluis

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Maassluis, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Maassluis, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Maassluis

Lunch Maassluis

Wilt u een lunch bestellen in Maassluis? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Maassluis.
Of het nou een luxe lunch in Maassluis betreft of een gewone lunch in Maassluis, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Maassluis tot een walking lunch in Maassluis, wij zijn uw partner!

Stretchtent Maassluis

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Maassluis huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Maassluis aan het juiste adres.

Catering Maassluis
Catering Maassluis

Over Maassluis

Maassluis is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft een oppervlakte van 10,12 km² (waarvan 1,63 km² water) en telt 34.328 inwoners (31 januari 2022) die Maassluizers worden genoemd. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. In de jaren tachtig werd als stadspromotie de leus Maassluis, Eerste stad aan de Waterweg bedacht. Dit etiket is echter topografisch onjuist: Maassluis ligt niet aan de Nieuwe Waterweg, maar aan het Scheur. Sinds 2010 is de slogan Ervaar Maassluis. De gemeente maakt deel uit van het samenwerkingsverband Metropoolregio Rotterdam Den Haag.