Select Page

Catering Meerkerk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Meerkerk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Meerkerk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Meerkerk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Meerkerk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Meerkerk verzorgt HiP Catering Meerkerk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Meerkerk is uw partner!

Catering Meerkerk

Buffet Meerkerk

Bent u op zoek naar een buffet in Meerkerk? HiP Cateringt Meerkerk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Meerkerk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Meerkerk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Meerkerk

BBQ Meerkerk

Bent u op zoek naar een BBQ in Meerkerk? HiP Catering Meerkerk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Meerkerk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Meerkerk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Meerkerk

Borrel Meerkerk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Meerkerk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Meerkerk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Meerkerk

Lunch Meerkerk

Wilt u een lunch bestellen in Meerkerk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Meerkerk.
Of het nou een luxe lunch in Meerkerk betreft of een gewone lunch in Meerkerk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Meerkerk tot een walking lunch in Meerkerk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Meerkerk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Meerkerk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Meerkerk aan het juiste adres.

Catering Meerkerk
Catering Meerkerk

Over Meerkerk

Meerkerk is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Meerkerk ligt in het uiterste oosten van de Alblasserwaard.

De naam komt als eerst voor in een oorkonde van het Kapittel van Sint Marie te Utrecht in 1266 en 1267. Het dorp is rond 1000 gesticht als nederzetting. Waarschijnlijk is het vernoemd naar een stuk land genaamd het Meer, dat vlak bij een kerk lag. De kerk in Meerkerk is gebouwd rond 1400. In 1828 is deze afgebrand en weer opnieuw opgebouwd. Rond 1418 heersen de Heeren van Brederode over het gebied. Zij bestuurden het land als een soevereine heerlijkheid. Tussen de Brederodes en de Van Arkels werd soms strijd geleverd, waarbij ook Meerkerk betrokken was.