Select Page

Catering Zevenhuizen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zevenhuizen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zevenhuizen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zevenhuizen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zevenhuizen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zevenhuizen verzorgt HiP Catering Zevenhuizen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zevenhuizen is uw partner!

Catering Zevenhuizen

Buffet Zevenhuizen

Bent u op zoek naar een buffet in Zevenhuizen? HiP Catering Zevenhuizen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zevenhuizen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zevenhuizen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zevenhuizen

BBQ Zevenhuizen

Bent u op zoek naar een BBQ in Zevenhuizen? HiP Catering Zevenhuizen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zevenhuizen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zevenhuizen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zevenhuizen

Borrel Zevenhuizen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zevenhuizen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zevenhuizen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zevenhuizen

Lunch Zevenhuizen

Wilt u een lunch bestellen in Zevenhuizen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zevenhuizen.
Of het nou een luxe lunch in Zevenhuizen betreft of een gewone lunch in Zevenhuizen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zevenhuizen tot een walking lunch in Zevenhuizen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zevenhuizen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zevenhuizen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zevenhuizen aan het juiste adres.

Catering Zevenhuizen
Catering Zevenhuizen

Over Zevenhuizen

Zevenhuizen is een dorp in de gemeente Zuidplas, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 1991 was Zevenhuizen een zelfstandige gemeente toen het samenging met de gemeente Moerkapelle. In 2010 is Zevenhuizen-Moerkapelle opgegaan in de gemeente Zuidplas.

Zevenhuizen ligt tussen de rijkswegen A12 en A20 en de rivier de Rotte in de Tweemanspolder, de Zuidplaspolder en de Eendragtspolder. Het dorp wordt omsloten door het dorp Moerkapelle, de (voormalige) gemeenten Waddinxveen, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel, de wijk Nesselande (gem. Rotterdam), de buurtschap Oud Verlaat en de gemeente Lansingerland.