Select Page

Catering Ter Heijde

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ter Heijde de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ter Heijde haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ter Heijde van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ter Heijde kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Ter Heijde verzorgt HiP Catering Ter Heijde ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ter Heijde is uw partner!

Catering Ter Heijde

Buffet Ter Heijde

Bent u op zoek naar een buffet in Ter Heijde? HiP Catering Ter Heijde verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ter Heijde. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ter Heijde. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ter Heijde

BBQ Ter Heijde

Bent u op zoek naar een BBQ in Ter Heijde? HiP Catering Ter Heijde verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ter Heijde, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ter Heijde staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ter Heijde

Borrel Ter Heijde

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ter Heijde, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ter Heijde, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ter Heijde

Lunch Ter Heijde

Wilt u een lunch bestellen in Ter Heijde? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ter Heijde.
Of het nou een luxe lunch in Ter Heijde betreft of een gewone lunch in Ter Heijde, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ter Heijde tot een walking lunch in Ter Heijde, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ter Heijde

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Ter Heijde huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Ter Heijde aan het juiste adres.

Catering Ter Heijde
Catering Ter Heijde

Over Ter Heijde

Ter Heijde, soms ook wel Ter Heijde aan Zee genoemd, is een dorp in de gemeente Westland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. In Ter Heijde wonen 735 mensen (2021). Het dorp is bekend door de voor de kust gevoerde zeeslag tussen de Nederlandse en Engelse vloot, waarbij Maarten Tromp sneuvelde (10 augustus 1653). Ter nagedachtenis staat in Ter Heijde een monument, bestaande uit twee kanonnen. In 2003 werd ter nagedachtenis aan de dood van admiraal Tromp het Trompfestival gehouden, wat de gemeente Monster en later de gemeente Westland duur kwam te staan door te weinig inkomsten.