Select Page

Catering Nesselande

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nesselande de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nesselande haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nesselande van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nesselande kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nesselande verzorgt HiP Catering Nesselande ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nesselande is uw partner!

Catering Nesselande

Buffet Nesselande

Bent u op zoek naar een buffet in Nesselande? HiP Catering Nesselande verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nesselande. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nesselande. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nesselande

BBQ Nesselande

Bent u op zoek naar een BBQ in Nesselande? HiP Catering Nesselande verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nesselande, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nesselande staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nesselande

Borrel Nesselande

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nesselande, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nesselande, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nesselande

Lunch Nesselande

Wilt u een lunch bestellen in Nesselande? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nesselande.
Of het nou een luxe lunch in Nesselande betreft of een gewone lunch in Nesselande, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nesselande tot een walking lunch in Nesselande, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nesselande

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nesselande huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nesselande aan het juiste adres.

Catering Nesselande
Catering Nesselande

Over Nesselande

Nesselande is een Vinex-wijk in het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander. De wijk wordt omsloten door de wijk Zevenkamp en de gemeente Zuidplas. In 1995 hebben de (toenmalige) gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle grondgebied, waaronder de buurtschap Groeneweg, overdragen aan Rotterdam voor de ontwikkeling van een Vinex-locatie met de werknaam Achtkamp.

De bouw van de wijk, met de definitieve naam Nesselande, is gestart in 2000.