Select Page

Catering Spijkenisse

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Spijkenisse de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Spijkenisse haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Spijkenisse van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Spijkenisse kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Spijkenisse verzorgt HiP Catering Spijkenisse ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Spijkenisse is uw partner!

Catering Spijkenisse

Buffet Spijkenisse

Bent u op zoek naar een buffet in Spijkenisse? HiP Catering Spijkenisse verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Spijkenisse. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Spijkenisse. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Spijkenisse

BBQ Spijkenisse

Bent u op zoek naar een BBQ in Spijkenisse? HiP Catering Spijkenisse verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Spijkenisse, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Spijkenisse staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Spijkenisse

Borrel Spijkenisse

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Spijkenisse, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Spijkenisse, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Spijkenisse

Lunch Spijkenisse

Wilt u een lunch bestellen in Spijkenisse? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Spijkenisse.
Of het nou een luxe lunch in Spijkenisse betreft of een gewone lunch in Spijkenisse, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Spijkenisse tot een walking lunch in Spijkenisse, wij zijn uw partner!

Stretchtent Spijkenisse

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Spijkenisse huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Spijkenisse aan het juiste adres.

Catering Spijkenisse
Catering Spijkenisse

Over Spijkenisse

Spijkenisse is een stad met 72.000 inwoners (1 januari 2021) op het eiland Putten in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Sinds 2015 is Spijkenisse, dat tot dan toe een zelfstandige gemeente was, de hoofdplaats van de fusiegemeente Nissewaard.

De oevers van de Oude Maas worden al zeker circa 10.000 jaar bewoond, maar Spijkenisse was tot aan het begin van de twintigste eeuw een afgesloten gemeenschap. Pas in 1903 kreeg het dorp met de Spijkenisserbrug een eerste vaste oeververbinding. Na de Tweede Wereldoorlog was het dorp nog bescheiden van omvang (ca. 2500 inwoners), maar vanaf de jaren 60 en jaren 70 maakte Spijkenisse een stormachtige groei door, als groeikern en overloopstad voor het nabijgelegen Rotterdam. Projecten van recenter datum moeten Spijkenisse een diverser, stadser imago geven. Zo zijn er een grote bibliotheek annex cultureel centrum (de Boekenberg) en is er een nieuw theater (de Stoep) gebouwd.