Select Page

Catering Noordwijk aan Zee

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Noordwijk aan Zee de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Noordwijk aan Zee haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Noordwijk aan Zee van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Noordwijk aan Zee kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Noordwijk aan Zee verzorgt HiP Catering Noordwijk aan Zee ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Noordwijk aan Zee is uw partner!

Catering Noordwijk aan Zee

Buffet Noordwijk aan Zee

Bent u op zoek naar een buffet in Noordwijk aan Zee? HiP Catering Noordwijk aan Zee verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Noordwijk aan Zee. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Noordwijk aan Zee. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Noordwijk aan Zee

BBQ Noordwijk aan Zee

Bent u op zoek naar een BBQ in Noordwijk aan Zee? HiP Catering Noordwijk aan Zee verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Noordwijk aan Zee, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Noordwijk aan Zee staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Noordwijk aan Zee

Borrel Noordwijk aan Zee

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Noordwijk aan Zee, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Noordwijk aan Zee, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Noordwijk aan Zee

Lunch Noordwijk aan Zee

Wilt u een lunch bestellen in Noordwijk aan Zee? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Noordwijk aan Zee.
Of het nou een luxe lunch in Noordwijk aan Zee betreft of een gewone lunch in Noordwijk aan Zee, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Noordwijk aan Zee tot een walking lunch in Noordwijk aan Zee, wij zijn uw partner!

Stretchtent Noordwijk aan Zee

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Noordwijk aan Zee huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Noordwijk aan Zee aan het juiste adres.

Catering Noordwijk aan Zee
Catering Noordwijk aan Zee

Over Noordwijk aan Zee

Noordwijk is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 45.732 inwoners (1 januari 2024, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 74,94 km² (waarvan 16,57 km² water).

De gemeente bestaat sinds de fusie met de gemeente Noordwijkerhout uit vier kernen.

  • Noordwijk aan Zee, vanouds een vissersdorp, is een badplaats met een lange kuststrook van circa 13 km geworden. Van het vrije strand (na het strand van Katwijk) tot en met Langevelderslag. Ongeveer 3 km kuststrook ligt daadwerkelijk voor de bebouwde kom van Noordwijk aan Zee. Noordwijk aan Zee kent twee boulevards die beide vernoemd zijn naar een koningin, de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Koningin Astrid Boulevard.
  • Noordwijk-Binnen straalt in de oude kern de rust uit van vroeger eeuwen. In 1992 is de oude dorpskern aangewezen als beschermd dorpsgezicht op grond van de Monumentenwet.
  • Noordwijkerhout, een dorp en voormalige gemeente ten noordoosten van Noordwijk.
  • De Zilk, een dorp met circa 2190 inwoners, grenzend aan Hillegom en Vogelenzang.