Select Page

Catering Oude Wetering

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Oude Wetering de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Oude Wetering haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Oude Wetering van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Oude Wetering kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Oude Wetering verzorgt HiP Catering Oude Wetering ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Oude Wetering is uw partner!

Catering Oude Wetering

Buffet Oude Wetering

Bent u op zoek naar een buffet in Oude Wetering? HiP Catering Oude Wetering verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Oude Wetering. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Oude Wetering. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Oude Wetering

BBQ Oude Wetering

Bent u op zoek naar een BBQ in Oude Wetering? HiP Catering Oude Wetering verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Oude Wetering, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Oude Wetering staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Oude Wetering

Borrel Oude Wetering

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Oude Wetering, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Oude Wetering, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Oude Wetering

Lunch Oude Wetering

Wilt u een lunch bestellen in Oude Wetering? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Oude Wetering.
Of het nou een luxe lunch in Oude Wetering betreft of een gewone lunch in Oude Wetering, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Oude Wetering tot een walking lunch in Oude Wetering, wij zijn uw partner!

Stretchtent Oude Wetering

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Oude Wetering huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Oude Wetering aan het juiste adres.

Catering Oude Wetering
Catering Oude Wetering

Over Oude Wetering

Oude Wetering is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het maakt deel uit van de gemeente Kaag en Braassem en er wonen ongeveer 3.865 mensen. Een brug verbindt het dorp met Weteringbrug in Haarlemmermeer. Aan de zuidkant loopt Oude Wetering over in Roelofarendsveen. Tot 1 januari 2009 viel Oude Wetering onder de toenmalige gemeente Alkemade.

In het verleden liep langs Oude Wetering de spoorlijn Hoofddorp – Leiden Heerensingel. Van 1912 tot en met 1936 had Oude Wetering een eigen treinstation aan deze spoorlijn; station Oude Wetering.