Select Page

Catering Rijnsaterwoude

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rijnsaterwoude de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rijnsaterwoude haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rijnsaterwoude van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rijnsaterwoude kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Rijnsaterwoude verzorgt HiP Catering Rijnsaterwoude ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rijnsaterwoude is uw partner!

Catering Rijnsaterwoude

Buffet Rijnsaterwoude

Bent u op zoek naar een buffet in Rijnsaterwoude? HiP Catering Rijnsaterwoude verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rijnsaterwoude. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rijnsaterwoude. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rijnsaterwoude

BBQ Rijnsaterwoude

Bent u op zoek naar een BBQ in Rijnsaterwoude? HiP Catering Rijnsaterwoude verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rijnsaterwoude, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rijnsaterwoude staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rijnsaterwoude

Borrel Rijnsaterwoude

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rijnsaterwoude, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rijnsaterwoude, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rijnsaterwoude

Lunch Rijnsaterwoude

Wilt u een lunch bestellen in Rijnsaterwoude? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rijnsaterwoude.
Of het nou een luxe lunch in Rijnsaterwoude betreft of een gewone lunch in Rijnsaterwoude, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rijnsaterwoude tot een walking lunch in Rijnsaterwoude, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rijnsaterwoude

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rijnsaterwoude huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rijnsaterwoude aan het juiste adres.

Catering Rijnsaterwoude
Catering Rijnsaterwoude

Over Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Rijnsaterwoude ligt aan de Herenweg, ten oosten van de Braassemermeer en ten noorden van de stad Alphen aan den Rijn.

Rijnsaterwoude ligt in de Rijnsaterwoudsche Polder. Het deel van Rijnsaterwoude ten zuiden van de Leidse Vaart ligt in de Vierambachtspolder. Ten westen van Rijnsaterwoude ligt de Braassemermeer.