Select Page

Catering Roelofarendsveen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Roelofarendsveen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Roelofarendsveen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Roelofarendsveen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Roelofarendsveen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Roelofarendsveen verzorgt HiP Catering Roelofarendsveen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Roelofarendsveen is uw partner!

Catering Roelofarendsveen

Buffet Roelofarendsveen

Bent u op zoek naar een buffet in Roelofarendsveen? HiP Catering Roelofarendsveen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Roelofarendsveen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Roelofarendsveen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Roelofarendsveen

BBQ Roelofarendsveen

Bent u op zoek naar een BBQ in Roelofarendsveen? HiP Catering Roelofarendsveen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Roelofarendsveen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Roelofarendsveen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Roelofarendsveen

Borrel Roelofarendsveen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Roelofarendsveen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Roelofarendsveen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Roelofarendsveen

Lunch Roelofarendsveen

Wilt u een lunch bestellen in Roelofarendsveen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Roelofarendsveen.
Of het nou een luxe lunch in Roelofarendsveen betreft of een gewone lunch in Roelofarendsveen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Roelofarendsveen tot een walking lunch in Roelofarendsveen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Roelofarendsveen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Roelofarendsveen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Roelofarendsveen aan het juiste adres.

Catering Roelofarendsveen
Catering Roelofarendsveen

Over Roelofarendsveen

Roelofarendsveen is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem staat in Roelofarendsveen. Het dorp had 9.210 inwoners (2021). Inwoners van het dorp noemen zichzelf Veenders en korten de naam van het dorp vaak af tot “De Veen”.