Select Page

Catering Berkel en Rodenrijs

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Berkel en Rodenrijs de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Berkel en Rodenrijs haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Berkel en Rodenrijs van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Berkel en Rodenrijs kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Berkel en Rodenrijs verzorgt HiP Catering Berkel en Rodenrijs ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Berkel en Rodenrijs is uw partner!

Catering Berkel en Rodenrijs

Buffet Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een buffet in Berkel en Rodenrijs? HiP Catering Berkel en Rodenrijs verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Berkel en Rodenrijs. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Berkel en Rodenrijs. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Berkel en Rodenrijs

BBQ Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een BBQ in Berkel en Rodenrijs? HiP Catering Berkel en Rodenrijs verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Berkel en Rodenrijs, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Berkel en Rodenrijs staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Berkel en Rodenrijs

Borrel Berkel en Rodenrijs

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Berkel en Rodenrijs, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Berkel en Rodenrijs, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Berkel en Rodenrijs

Lunch Berkel en Rodenrijs

Wilt u een lunch bestellen in Berkel en Rodenrijs? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Berkel en Rodenrijs.
Of het nou een luxe lunch in Berkel en Rodenrijs betreft of een gewone lunch in Berkel en Rodenrijs, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Berkel en Rodenrijs tot een walking lunch in Berkel en Rodenrijs, wij zijn uw partner!

Stretchtent Berkel en Rodenrijs

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Berkel en Rodenrijs huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Berkel en Rodenrijs aan het juiste adres.

Catering Berkel en Rodenrijs
Catering Berkel en Rodenrijs

Over Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is een plaats en een voormalige ambachtsheerlijkheid en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Op 1 januari 2007 is de gemeente Berkel en Rodenrijs samengegaan met de gemeenten Bergschenhoek en Bleiswijk in de nieuwe gemeente Lansingerland. De plaats Berkel en Rodenrijs telt 32.320 inwoners (1 januari 2021).