Select Page

Catering Bergschenhoek

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Bergschenhoek de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Bergschenhoek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Bergschenhoek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Bergschenhoek kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Bergschenhoek verzorgt HiP Catering Bergschenhoek ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Bergschenhoek is uw partner!

Catering Bergschenhoek

Buffet Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een buffet in Bergschenhoek? HiP Catering Bergschenhoek verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Bergschenhoek. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Bergschenhoek. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Bergschenhoek

BBQ Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een BBQ in Bergschenhoek? HiP Catering Bergschenhoek verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Bergschenhoek, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Bergschenhoek staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenenement.

Catering Bergschenhoek

Borrel Bergschenhoek

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Bergschenhoek, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Bergschenhoek, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Bergschenhoek

Lunch Bergschenhoek

Wilt u een lunch bestellen in Bergschenhoek? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Bergschenhoek.
Of het nou een luxe lunch in Bergschenhoek betreft of een gewone lunch in Bergschenhoek, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Bergschenhoek tot een walking lunch in Bergschenhoek, wij zijn uw partner!

Stretchtent Bergschenhoek

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Bergschenhoek huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Bergschenhoek aan het juiste adres.

Catering Bergschenhoek
Catering Bergschenhoek

Over Bergschenhoek

Bergschenhoek is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, ten noorden van Rotterdam. Het maakt sinds 2007 onderdeel uit van de gemeente Lansingerland.

Bergschenhoek is een woonplaats met veel nieuwbouw, vanwege de ligging tegen Rotterdam aan en de VINEX-doelstelling. Er zijn relatief veel woningen in de duurdere klasse. Op 24 november 2004 werd het nieuwe dorpscentrum geopend. Ten zuidoosten van de woonkern, langs de rivier de Rotte bevindt zich een groot natuur- en recreatiegebied, het Hoge en Lage Bergse Bos, met een onder meer een opvallende skihelling, een klimwand van 34 meter hoog, een mountainbikeparcours en een golfbaan. De plaats ligt niet ver van Rotterdam The Hague Airport. Het grondgebied wordt door de HSL-lijn doorsneden, die eind december 2009 operationeel werd. Het Annie M.G. Schmidtpark ligt langs dit traject.