Select Page

Catering Zuidland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zuidland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zuidland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zuidland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zuidland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zuidland verzorgt HiP Catering Zuidland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zuidland is uw partner!

Catering Zuidland

Buffet Zuidland

Bent u op zoek naar een buffet in Zuidland? HiP Catering Zuidland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zuidland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zuidland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zuidland

BBQ Zuidland

Bent u op zoek naar een BBQ in Zuidland? HiP Catering Zuidland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zuidland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zuidland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zuidland

Borrel Zuidland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zuidland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zuidland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zuidland

Lunch Zuidland

Wilt u een lunch bestellen in Zuidland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zuidland.
Of het nou een luxe lunch in Zuidland betreft of een gewone lunch in Zuidland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zuidland tot een walking lunch in Zuidland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zuidland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zuidland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zuidland aan het juiste adres.

Catering Zuidland
Catering Zuidland

Over Zuidland

Zuidland, in streekdialect Sland, is een dorp op het eiland Voorne-Putten, in de gemeente Nissewaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Zuidland telde per 1 januari 2021 5.940 inwoners; het aantal woningen bedroeg op 1 juli 2011 2237.

In documenten wordt voor het eerst aan het einde van 13e eeuw gesproken over de ‘Heerlickheit Westenrijck’, waar nu in Zuidland de straatnaam Westenrijk nog naar verwijst. In de middeleeuwen werden ook de namen Blinc- of Blenkvliet en Couwenhoven gebruikt voor het dorp. In die papieren wordt toestemming gevraagd voor het bouwen van boerderijen en het pachten van land. Vanwege de gunstige ligging aan rivier Bernisse wordt daar in 1368 ‘t Schippershuus gebouwd en waar nu het Hoofd is werd een vertakking gemaakt naar de haven van Zuidland, nu de vijver in het midden van de Ring. Medio 14e eeuw kreeg Zuytlant tolrechten en stapelmarktrechten en pikte zo in de Gouden Eeuw een graantje mee van het succes van de steden Geervliet en Brielle. Desondanks is Zuytlant nooit een belangrijke plaats geworden en heeft ook nooit stadsrechten ontvangen.

Opmerkelijk is het feit dat Zuidland tot 1945 groter was dan Spijkenisse. Nadat de gemeente Spijkenisse in de jaren ’50 werd aangewezen als groeikern, werd Zuidland betreft inwonersaantal snel ingehaald.

Zuidland was tot 1980 een zelfstandige gemeente, maar is door besluit van het toenmalige kabinet samengevoegd met de gemeentes Abbenbroek, Geervliet, Oudenhoorn, Simonshaven, Biert (al zijn deze twee laatste nooit echt een eigen gemeente geweest) en Heenvliet tot de gemeente Bernisse.

Tot en met 31 december 2014 was Zuidland onderdeel van de gemeente Bernisse. Op 1 januari 2015 ging de plaats samen met de gemeente Spijkenisse op in de gemeente Nissewaard.