Select Page

Catering Lansingerland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Lansingerland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Lansingerland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Lansingerland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Lansingerland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Lansingerland verzorgt HiP Catering Lansingerland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Lansingerland is uw partner!

Catering Lansingerland

Buffet Lansingerland

Bent u op zoek naar een buffet in Lansingerland? HiP Catering Lansingerland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Lansingerland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Lansingerland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Lansingerland

BBQ Lansingerland

Bent u op zoek naar een BBQ in Lansingerland? HiP Catering Lansingerland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Lansingerland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Lansingerland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Lansingerland

Borrel Lansingerland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Lansingerland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Lansingerland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Lansingerland

Lunch Lansingerland

Wilt u een lunch bestellen in Lansingerland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Lansingerland.
Of het nou een luxe lunch in Lansingerland betreft of een gewone lunch in Lansingerland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Lansingerland tot een walking lunch in Lansingerland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Lansingerland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Lansingerland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Lansingerland aan het juiste adres.

Catering Lansingerland
Catering Lansingerland

Over Lansingerland

Lansingerland is de gemeente die op 1 januari 2007 is ontstaan uit de fusie van Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. De gemeente telt op 1 januari 2021 63.338 inwoners.

In 2005 en 2006 werd B-driehoek als werknaam gebruikt voor de drie toenmalige gemeenten, waarna voor de naam Lansingerland werd gekozen. Deze naam is gekozen uit een prijsvraag en komt voort uit de naam Lansingh, de waterstaatkundige landscheiding tussen Delfland en Schieland die tussen de dorpen van de B-driehoek door loopt. De keuze van de naam is symbolisch: de naam van de grens die het gebied verdeeld heeft, verenigt de drie gemeenten aan weerszijden van de grens. Er is voor gekozen om de -h- in Lansingh weg te laten. Op 27 augustus 2012 werd een nieuw gemeentehuis te Bergschenhoek in gebruik genomen. Sinds 14 september 2015 is Pieter van de Stadt de burgemeester.